• Geen producten in je winkelwagen.

Beoordeling:

GRATIS
Duur

1 uur, 30 minuten

Start opleiding

1 uur, 30 minuten

Aantal deelnemers

Trainer
Certificaat
ELEKTRISCH AUTODELEN in je ORGANISATIE


Bij autodelen worden voertuigen op een meer efficiënte wijze ingezet. Meerdere gebruikers per voertuig resulteert in een lager aantal voertuigen met daarbij:

  • lagere kosten per gebruiker;
  • lagere uitstoot;
  • minder gebruik van ruimte.
 

Het autodelen uitvoeren met 100% elektrische voertuigen is daarbij een evidentie en is daarbij ook als goede praktijk te zien. In deze opleiding beschouwen 100% elektrisch als standaard.  

Voor elke community, of het nu een bedrijf of bedrijvenpark is, of een projectontwikkeling, een appartementsgebouw of een woonwijk is, of een groep gezinnen in een straat, is het delen van vervoersmiddelen een kans. Een kans om mobiliteit op een maatschappelijk gedragen en verantwoorde manier te ontwikkelen.  

De deelnemers krijgen in de opleiding een overzicht van hoe je start met 100% elektrisch autodelen.  

Gratis Syntra-opleiding van 3 uur: combinatie van webinar en opleiding ter plaatse (onder voorbehoud). Deze opleiding is gratis voor medewerkers van KMO’s die bezig zijn met mobiliteit. Locatie: in een KMO of de lokalen van een lokaal bestuur. Planning: mei – juni 2021 – 10 opleidingen: diverse data en locaties  

Schrijf je nu in via onderstaande link! https://syntraopleidingen.questionpro.com  

Voor deel 1 kan u altijd bij een andere regio aansluiten. Voor deel 2 worden de juiste locaties nog bekend gemaakt. Wie op de fysieke bijeenkomst niet kan aanwezig zijn, kan een online alternatief volgen. Deze opleidingen zijn een aanbod van Syntra – opleidingen. De organisatie en inhoud zijn van E-car Lease in samenwerking met Vitae Mobility.

Over de trainer

Meer cursussen van deze trainer

Overzicht cursus

Beoordelingen

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X